Pályázat

Pályázati és projekttanácsadás

Ha Ön szeretne faapríték tüzelésű hőellátást, mindenképpen keressen fel minket egy sikeres pályázat, projekt elérése érdekében, hiszen mi gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezünk a faapríték felhasználásának lehetőségei és az ahhoz szükséges infrastruktúra tekintetében.

Számos fűtőműnek, erőműnek, vállalkozásnak, intézménynek szállítunk faaprítékot, ezért több éves ismeretanyaggal rendelkezünk a faaprítékos rendszerek kialakítása terén.

 

Elnyert Európai Uniós támogatások

Pályázati adatok:

Projekt címe: Magyar mező- és erdőgazdálkodási melléktermékre alapozott fenntartható energetikai célú faapríték termelési rendszer gépfejlesztése a Hepik Bt-nél a hazai erőforráson alapuló decentralizált energetikai rendszerek támogatásával.

VP5-8.6.1-17 Projekt azonosító: 1849594336

Támogatás összege: 99.999.999.- Ft

Támogatás mértéke: 50%

Projekt kezdete: 2017.06.23.

Projekt befejezése: 2018.04.09.

A pályázat rövid összefoglalása:

A Hepik Bt. a pályázatban bővítette a gépparkját egy erdészeti közelítőgéppel és egy mobil faaprítógéppel, amellyel a magyar mezőgazdasági és erdőgazdálkodási melléktermékre alapozott fenntartható energetikai célú faapríték termelési rendszer gépfejlesztését valósítja meg, a hazai erőforráson alapuló decentralizált energetikai rendszerek támogatásával.